TENTANG KAMI

WANYU

  • about us
  • about us
  • about us
  • about us
  • about us

WANYU

BUBUKA

Shanghai Wanyu Médis Equipment Co., Ltd. utamina dina aktipitas penjualan alat-alat médis, fokus kana pamasaran alat-alat kamar operasi, kalebet lampu operasi, méja operasi, sareng pendants médis. Sakabeh garis produk dijual di panjuru dunya, sareng kami gaduh mitra agénsi éksklusif di seueur nagara di Éropa sareng Amérika.

  • -
    Didirikeun taun 2004
  • -
    16 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 60 produk
  • -+
    Panyekel Emas: 13

produk

Inovasi

  • LEDD500/700 Ceiling LED Double Head Hospital Medical Light with CE Certificates

    LEDD500 / 700 Siling LE ...

    Perkenalan LEDD500 / 700 ngarujuk kana lampu médis rumah sakit LED kubah ganda. Perumahan lampu médis rumah sakit didamel tina alloy aluminium sareng pelat aluminium kandel di jero, anu ngabantosan pisan pikeun dissipation panas. Bohlam nyaéta bohlam OSRAM, konéng sareng bodas. Layar rampa LCD tiasa nyaluyukeun cahaya, suhu warna sareng CRI, sadayana tiasa diatur dina sapuluh tingkat. Panangan anu muterkeun nganggo panangan aluminium ringan pikeun posisi anu akurat. Aya tilu pilihan pikeun panangan spring, ...

  • LEDD620620 Ceiling LED Dual  Dome Medical Operating Light with Wall Control

    LEDD620620 siling LED ...

    Perkenalan LEDD620 / 620 ngarujuk kana kubah ganda dipasang lampu operasi médis. Produk anyar, anu parantos ditingkatkeun dumasar kana produk aslina. Cangkang alloy aluminium, ditingkatkeun struktur internal, pangaruh dissipation panas langkung saé. 7 modul lampu, jumlahna 72 bohlam, dua warna konéng sareng bodas, bohlam OSRAM kualitas luhur, suhu warna 3500-5000K tiasa diluyukeun, CRI langkung luhur tibatan 90, panerangan tiasa ngahontal 150,000 Lux. Panel operasi nyaéta layar toél LCD, cahaya, warna ...

  • LEDD730740 Ceiling LED Dual Head Medical Surgical Light with high lightning Intensity

    LEDD730740 Ceiling LED ...

    Perkenalan LEDD730740 ngarujuk kana lampu bedah médis tipe kelopak ganda. Pikeun rohangan operasi kalayan kotak panyucian, jinis kelopak tiasa nyingkahan aliran hawa ngahalangan sareng ngirangan régulénna dina aliran hawa laminar. Lampu bedah médis ganda LEDD730740 nyayagikeun maksimal 150,000lux sareng suhu warna max tina 5000K sareng max CRI 95. Sadaya parameter tiasa diatur dina sapuluh tingkat dina panel kontrol layar rampa LCD. Pakemna didamel tina bahan énggal, resistan ...

  • LEDD500/700C+M Ceiling LED Double Dome Operating Room Light with Video-Camera

    LEDD500 / 700C + M Siling ...

    Perkenalan LEDD500700C + M ngarujuk kana lampu kamar operasi LED kubah ganda. Sistem kaméra internal sareng monitor gantung éksternal tiasa dianggo pikeun tujuan latihan. Éta ngamungkinkeun operasi monitoring sareng ngarékam. Larapkeun kana ■ operasi beuteung / umum ■ gynecology ■ bedah jantung / vaskular / toraks ■ neurosurgery ■ orthopedics ■ traumatology / emergency ATAWA ■ urology / TURP ■ ent / Ophthalmology ■ endoscopy Angiography Feature 1. System Camera Kaméra built-in camera, teu kedah digantung éta sareng set sanés ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • Henteu tiasa Operasi Lampu siling dipasang dina RUANG ATAWA Ruangan anu Jangkungna Luhur?

    Dina mangtaun-taun taun pangalaman penjualan sareng produksi, kami mendakan yén sababaraha konsumén bingung pisan nalika mésér lampu operasional. Pikeun lampu operasi langit-langit, jangkungna pamasangan idéalna nyaéta 2,9 méter. Tapi di Jepang, Thailand, Ékuador, atanapi sababaraha ...

  • Pesenan Perbaikan Belated pikeun Lampu Operasi

    Nalika palanggan asing nyarios yén kuring henteu kantos mésér lampu operasi anjeun, naha kualitasna tiasa dipercaya? Atanapi anjeun jauh teuing ti kuring. Naon anu kuring kedah lakukeun upami aya masalah kualitas? Sadaya penjualan, dina waktos ayeuna, bakal nyaritakeun yén produk kami pangsaéna. Tapi naha anjeun leres-leres percanten ka aranjeunna? Salaku profesi ...