TENTANG KAMI

WANYU

  • tentang Kami
  • tentang Kami
  • tentang Kami
  • tentang Kami
  • tentang Kami

WANYU

BUBUKA

Shanghai Wanyu Médis Equipment Co., Ltd. utamana kalibet dina diobral pakakas médis, fokus dina pamasaran parabot kamar operasi, kaasup lampu operasi, méja operasi, sarta pendants médis.Sakabeh garis produk dijual di sakuliah dunya, sarta kami boga mitra agénsi ekslusif di loba nagara di Éropa jeung Amérika.

  • -
    Diadegkeun dina 2004
  • -
    16 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 60 produk
  • -+
    Panyadia Emas: 13

produk

Inovasi

  • LEDD730740 siling LED Dual Kepala Médis Bedah Lampu kalawan harga pabrik

    LEDD730740 LED siling...

    Bubuka LEDD730740 nujul kana tipe kelopak ganda lampu bedah médis.Pikeun kamar operasi kalayan kotak ngamurnikeun, tipe kelopak bisa nyingkahan ngahalangan aliran hawa sarta ngurangan considerably wewengkon turbulensi dina aliran hawa laminar.LEDD730740 lampu bedah médis ganda nyadiakeun illuminance max of 150,000lux sarta suhu warna max of 5000K na max CRI of 95. Sadaya parameter nyaeta adjustable dina sapuluh tingkat dina panel kontrol layar toél LCD.Cecekelan dijieunna tina bahan anyar, res ...

  • LEDD620620 Médis siling LED Bedah Operasi Lampu kalawan Control témbok

    LEDD620620 Cei Médis ...

    Bubuka LEDD620 / 620 nujul kana domes ganda siling dipasang lampu operasi médis.Produk anyar, nu geus ditingkatkeun dina dasar produk aslina.cangkang alloy aluminium, ditingkatkeun struktur internal, pangaruh dissipation panas hadé.7 modul lampu, jumlahna aya 72 bulbs, dua kelir konéng sarta bodas, kualitas luhur bulbs OSRAM, suhu warna 3500-5000K adjustable, CRI luhur batan 90, illuminance bisa ngahontal 150.000 Lux.Panel operasi nyaéta layar toél LCD, illuminance, ...

  • LEDD500 / 700 Cina Produsén siling LED Double Kepala Lampu

    LEDD500/700 Cina Manufaktur ...

    Bubuka LEDD500 / 700 nujul kana lampu médis rumah sakit LED kubah ganda.Perumahan lampu médis rumah sakit dijieunna tina alloy aluminium kalawan pelat aluminium kandel jero, nu pohara mantuan pikeun dissipation panas.Bohlamna mangrupa bohlam OSRAM, koneng sareng bodas.Layar rampa LCD tiasa nyaluyukeun illuminance, suhu warna sareng CRI, sadayana tiasa disaluyukeun dina sapuluh tingkat.Panangan puteran ngadopsi panangan aluminium anu hampang pikeun posisi anu akurat.Aya tilu pilihan pikeun spring ...

  • LEDD500 / 700 siling LED Double Kepala Rumah Sakit Médis Lampu kalawan sertipikat CE

    LEDD500/700 siling LE...

    Bubuka LEDD500 / 700 nujul kana lampu médis rumah sakit LED kubah ganda.Perumahan lampu médis rumah sakit dijieunna tina alloy aluminium kalawan pelat aluminium kandel jero, nu pohara mantuan pikeun dissipation panas.Bohlamna mangrupa bohlam OSRAM, koneng sareng bodas.Layar rampa LCD tiasa nyaluyukeun illuminance, suhu warna sareng CRI, sadayana tiasa disaluyukeun dina sapuluh tingkat.Panangan puteran nganggo panangan aluminium anu hampang pikeun posisi anu akurat.Aya tilu pilihan pikeun panangan spring, ...

WARTA

Service Mimiti

  • Naon sistem kamar operasi terpadu?

    Kalayan inovasi dina téknologi sareng jumlah data anu ageung ayeuna, kamar operasi parantos robih sacara dramatis.Rumah sakit terus mendesain kamar kalayan fokus kana ningkatkeun fungsionalitas sareng ningkatkeun kanyamanan pasien.Hiji konsép ngawangun OR desain pra...

  • Kumaha carana ngalakukeun pakasaban hade Uap-bukti kalayan lampu shadowless bedah dina usum panas

    Fitur utama usum panas nyaéta kalembaban, anu ngagaduhan dampak anu ageung dina lampu tanpa bayangan bedah, janten pencegahan Uap mangrupikeun salah sahiji tugas anu langkung penting tina lampu tanpa bayangan bedah dina usum panas.Upami suhu kamar operasi luhur teuing dina usum panas ...