TS-D-100 Ganda Listrik Médis Pendant pikeun Ruang Operasi

Pedaran pondok:

TS-D-100 ngarujuk kana pendant gas médis listrik panangan ganda.

Angkat liontin disetir ku listrik, anu langkung gancang, aman sareng langkung dipercaya.

Kalayan kamar puteran ganda, kisaran gerakan langkung ageung. Éta bakal ngagaduhan aksés anu langkung saé pikeun pasién.

Panjang panangan anu muter sareng outlet gas, stop kontak listrik khusus disayogikeun.

Tambihkeun gas buang sareng antar muka oksida nitrogén, anu tiasa ditingkatkeun janten liontin médis anesthesia.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

TS-D-100 ngarujuk kana pendant gas médis listrik panangan ganda.
Angkat liontin disetir ku listrik, anu langkung gancang, aman sareng langkung dipercaya.
Kalayan kamar puteran ganda, kisaran gerakan langkung ageung. Éta bakal ngagaduhan aksés anu langkung saé pikeun pasién.
Panjang panangan anu muter sareng outlet gas, stop kontak listrik khusus disayogikeun.
Tambihkeun gas buang sareng antar muka oksida nitrogén, anu tiasa ditingkatkeun janten liontin médis anesthesia.

Aplikasi

1. Ruang Operasi
2. Satuan Perawatan Rapi
3. Dinas Darurat

Fitur

1. Pilihan Sababaraha pikeun Konfigurasi Lengan Ganda

Rupa-rupa pilihan pikeun panangan rotasi utama sareng sub. Éta cocog sareng ruang operasi kalayan ukuran anu bénten-bénten.

Medical-Gas-Pendants

Pendants Gas Médis

2. Angkat Listrik

Pendant gas listrik ieu tiasa mudik ku sistem disetir listrik.
Éta merenah pikeun operasi.

3. Palapis panyalindungan lingkungan

Permukaan luar dilapis ku bubuk cet anu ramah lingkungan, anu bius, daya tarik, anti korosif, sareng tahan warna.

4. Sistem Marake Ganda

Rem pneumatik ngagaduhan résiko kabocoran hawa. Kalayan sistem had dual sareng listrik damping, pastikeun teu aya drift sareng leakage hawa nalika dioperasikeun.

Surgery-Gas-Pendant

Pendant Gas Bedah

5. outlet gas kalayan warna anu béda
Béda warna sareng bentuk panganteur gas pikeun nyegah sambungan anu salah.
Sealing sekundér, tilu nagara bagian (hurung, pareum, sareng cabut), langkung ti 20.000 kali dianggo.
Sareng tiasa dilereskeun ku hawa, biaya pangropéa anu rendah.

China-Hospital-Pendant

Pendant Rumah Sakit Cina

6. Dulang Alat
Baki instrumen ngagaduhan kapasitas bantalan anu saé, sareng jangkungna tiasa disaluyukeun sakumaha diperyogikeun. Mibanda desain anti tabrakan silikon, sareng laci mangrupikeun jinis sedot otomatis.

Operating-Pendant

Pendant Operasi

Parameters:

Panjang panangan:
600 + 800mm, 600 + 1000mm, 600 + 1200mm, 800 + 1200mm, 1000 + 1200mm
Radius kerja épéktip:
980mm, 1100mm, 1380mm, 1460mm, 1660mm,
Rotasi panangan: 0-350 °
Rotasi pendant: 0-350 °

Katerangan

Modél

Konfigurasi

Jumlah

Gantel Gas Médis Ganda Listrik Ganda

TS-D-100

Dulang Alat

2

Laci

1

Gas Oksigén

2

Outlet Gas VAC

2

Gas Gas outlet

1

Kantong Listrik

6

Sockets Equipotential

2

RJ45 Sockets

1

Karanjang stainless steel

1

IV Kutub

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami