Perkawis Wanyu

Kaséhatan

Shanghai Wanyu Médis Equipment Co., Ltd.

Nilai Kami

Tetep dikhususkeun

Pilih hiji hal pikeun hirup.

Konsentrasi

Fokus dina ngajantenkeun produk langkung nilai inti.

Bakti

Resep ngadamel produk gaduh jiwa.

Perkenalan Perusahaan

Shanghai Wanyu Médis Equipment Co., Ltd. utamina dina aktipitas penjualan alat-alat médis, fokus kana pamasaran alat-alat kamar operasi, kalebet lampu operasi, méja operasi, sareng pendants médis. Sakabeh garis produk dijual di panjuru dunya, sareng kami gaduh mitra agénsi éksklusif di seueur nagara di Éropa sareng Amérika.

Dina Juni 2003, perusahaan nanem modal dina pendirian pabrik anu ngahususkeun kana pamekaran sareng produksi alat-alat médis pikeun kamar operasi. Saatos didirikeun pabrik, sajumlah ageung bakat ilmiah sareng téknologi sareng pagawé anu terlatih parantos diserep sareng dikumpulkeun pikeun netepkeun sareng ningkatkeun manajemén perusahaan. Ayeuna, sadaya produk kami parantos lulus sertifikasi CE sareng ISO.

Ayeuna, perusahaan kami parantos ngembangkeun tabel operasi multi-fungsional, sababaraha séri lampu operasi tanpa bayangan, pendants médis, sasak gantung ICU sareng produk alat médis sanés. Produk ieu aya dina posisi anu kawéntar di Cina sareng tiasa diimpor pikeun nyumponan sarat anu béda-béda pikeun sagala rupa rumah sakit. Dijual di panjuru dunya sareng seueur dipuji ku pangguna.

Kami henteu ngan ukur gaduh langkung ti sapuluh insinyur R&D anu tanggung jawab pikeun R&D kontinyu sareng inovasi rupa-rupa produk, tapi ogé ngajaga hubungan koperasi jangka panjang sareng seueur paguron luhur.

Wisata Pabrik

wanyu-factory7
wanyu-factory6
wanyu-factory5

Tim kami

team

Gambar Paméran

sdr_vivid

Kami leyuran parantos ngaliwat sertifikasi terampil nasional sareng parantos ditampi di industri konci kami. Tim rékayasa ahli kami bakal sering siap ngaladénan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan.