Produk unggulan perusahaan kami nyaéta tabel operasi mékanis multifungsi TS, méja operasi listrik séri TD, séri multi-kaca spion, lampu operasi réfléksi sadayana, lampu operasi séri LED, mékanis sareng listrik, méja operasi multifungsi hidrolik, ranjang gynecological sareng ranjang pamariksaan , pendant médis, sasak gantung unit perawatan intensif ICU sareng alat-alat médis sanés.

Jenis Téknik

  • TS-Q-100 Double Arm Mechnical Surgical Endoscopic Pendant

    TS-Q-100 Ganda Arm Mechnical Bedah Endoscopic Pendant

    TS-Q-100, nujul kana pendant médis endoskopis méwah ganda. Mangrupikeun salah sahiji alat bedah penting dina operasi laparoskopis modéren. Henteu ngan ukur alat médis anu tiasa ditempatkeun, tapi ogé kakuatan sareng gas tiasa disayogikeun. Gancang muterkeun panangan, panjang panangan tiasa disaluyukeun sareng tiasa diputer 350 derajat, nyayogikeun seueur rohangan pikeun gerakan.

  • TS-100 Double Arm Mechanical Operation Pendant in China

    Pendant Operasi Mekanikal TS-100 Ganda Lengan di Cina

    TS-100, modél ieu ngarujuk kana pendant operasi mékanis ganda.

    Desain ganda-panangan ningkatkeun rohangan kagiatan liontin médis.

    Panjang panangan anu diputer tiasa disaluyukeun.

    Duanana awak kotak sareng awak panangan tiasa muter dina 350 derajat.

    Tambihkeun gas buang sareng antar muka oksida nitrogén, anu tiasa ditingkatkeun janten liontin médis anesthesia.

  • TD-Q-100 Single-Arm Manual Medical Endoscopic Pendant for Hospital

    TD-Q-100 Single-Arm Manual Médis Endoscopic Pendant pikeun Rumah Sakit

    TD-Q-100 ngarujuk kana pendant médis endoskopis mékanis-tunggal.

    Kalayan struktur kompak sareng kirang karakteristik rohangan, éta mangrupikeun tempat perawat anu sampurna pikeun rumah sakit alit sareng unit perawatan intensif diwatesan ku daérah bangsal.

    Éta tiasa nyayogikeun transmisi listrik, pangiriman gas sareng jasa pangiriman data, sareng tempat peralatan médis.

  • TD-100 Single-Arm Mechanical Medical Ceiling Pendant for Hospital

    Pendant siling médis mékanis TD-100 Tunggal-Lengan pikeun Rumah Sakit

    TD-100, modél ieu ngarujuk kana pendant médis mékanis bedah-tunggal.

    Konfigurasi standar pikeun outlet gas nyaéta 2x O2, 2x VAC, lx AIR.