Produk unggulan perusahaan kami nyaéta tabel operasi mékanis multifungsi TS, méja operasi listrik séri TD, séri multi-kaca spion, lampu operasi réfléksi sadayana, lampu operasi séri LED, mékanis sareng listrik, méja operasi multifungsi hidrolik, ranjang gynecological sareng ranjang pamariksaan , pendant médis, sasak gantung unit perawatan intensif ICU sareng alat-alat médis sanés.

Tipe Hidrolik

  • TF Hydraulic and Manual Surgical Gynecology Operation Table

    Méja Operasi TF Hidrolik sareng Bedah Manual

    Méja operasi TF Hydraulik hidrolik, awak, kolom sareng dasar sadayana didamel tina stainless steel, kalayan kakuatan mékanis tinggi, tahan korosi, sareng kondusif pikeun diberesihan sareng disinféksi.

    Méja operasi gynecology hidrolik ieu cocog sareng sésa taktak, tali taktak, gagang, istirahat suku sareng pedal, baskom kokotor sareng saringan, sareng lampu pamariksaan pilihan gynecological.