Produk unggulan perusahaan kami nyaéta tabel operasi mékanis multifungsi TS, méja operasi listrik séri TD, séri multi-kaca spion, lampu operasi réfléksi sadayana, lampu operasi séri LED, mékanis sareng listrik, méja operasi multifungsi hidrolik, ranjang gynecological sareng ranjang pamariksaan , pendant médis, sasak gantung unit perawatan intensif ICU sareng alat-alat médis sanés.

Jenis Halogén