TD-TS-100 Pabrik Pasokan Langsung Médis Gabungan Pendant pikeun Rumah Sakit

Pedaran pondok:

TD-TS-100 ngarujuk kana pendant médis gabungan. Mangrupikeun alat bantu komprehensif anu saé pikeun perawatan intensif di kamar operasi, kamar darurat, sareng ICU. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

TD-TS-100 ngarujuk kana pendant médis gabungan. Mangrupikeun alat bantu komprehensif anu saé pikeun perawatan intensif di kamar operasi, kamar darurat, sareng ICU.
Pendant médis gabungan anu béda tiasa dirarancang numutkeun sarat ti staf médis. Kombinasi anu béda tina pendant bedah, munara endoskopik sareng liontin bius ngamungkinkeun staf médis pikeun jalan terus sareng henteu kaganggu dina momen kritis.

Aplikasi

1. Ruang Operasi
2. Ruang Darurat
3. ICU

Fitur

1. Ngurangan Kebutuhan Spasi
Pikeun kamar operasi atanapi ICU kalayan rohangan terbatas, liontin gabungan médis henteu nguasaan rohangan teuing sareng mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun tempat-tempat ieu.

2. Gampang Pindah sareng Posisi
Dibandingkeun sareng liontin sasak médis, anu ngan ukur tiasa gerak sacara horisontal, liontin gabungan médis ngagaduhan kisaran gerak anu langkung ageung, kalayan puteran 350 derajat. Upami anjeun hoyong gaduh langkung seueur rohangan pikeun kagiatan, anjeun ogé tiasa ngatur panangan anjeun.

3. Kombinasi Peralatan Unlimited
Kalayan desain modular sareng kapasitas beban tinggi, dua pendant tiasa nyandak seueur instrumen, sapertos réspirator, monitor, pompa IV sareng pompa jarum suntik.

4. Kabel anu hadé sareng Manajemén Tabung
Dua menara ngabagi pelat pelekap, sareng perenah sadaya kabel listrik sareng pipa suplai gas bakal langkung masuk akal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami