FAQs

FAQ

CAHAYA OPERASI

1. jangkungna lantai ruang operasi kuring ngan ukur 2,6 méter atanapi 3,4 méter. Dupi abdi tiasa masang lampu anjeun?

Leres, jangkungna lantai anu lumaku standar nyaéta 2,9 méter ± 0,1 méter, tapi upami anjeun ngagaduhan kabutuhan khusus, sapertos lantai handap atanapi lanté tinggi, kami bakal ngagaduhan solusi anu saluyu.

2. Abdi gaduh anggaran anu terbatas. Dupi abdi tiasa masang sistem kaméra engké?

Leres, nalika nempatkeun pesen, kuring bakal nyarios yén aya kabutuhan pikeun masang sistem kaméra engké.

3. Sistem catu daya di rumah sakit urang henteu stabil, kadang kakuatanna pareum, naha aya catu daya opsional anu teu tiasa gangguan?

Leres, henteu masalah éta jinis témbok, jinis sélulér atanapi tipe langit-langit, urang tiasa ngalengkepan. Sakali listrik pareum, sistem batréna tiasa ngadukung operasi normal sakitar 4 jam.

4. Naha lampu operasi gampang dijaga?

Sadaya bagian sirkuit diintegrasikeun dina kotak kontrol, sareng ngungkulan masalah sareng pemeliharaan merenah pisan.

5. Naha bohlam anu dipimpin tiasa diganti hiji-hiji?

Leres, anjeun tiasa ngarobih bohlam hiji-hiji, atanapi hiji modul hiji modul.

6. Sabaraha lami waktos jaminan sareng aya jaminan anu diperpanjang? Sabaraha hargana?

1 taun, kalayan jaminan anu diperpanjang, 5% kanggo taun munggaran saatos jaminan, 10% kanggo taun kadua, sareng 10% unggal taun saatosna.

7. Naha gagangna tiasa disterilkeun ku suhu luhur sareng tekanan tinggi?

Éta tiasa disterilkeun dina suhu 140 derajat tinggi sareng tekanan tinggi.

Hoyong damel sareng urang?