Warta

  • Can’t a ceiling Operating Light be installed in a OR Room with Low Floor Height?

    Henteu tiasa Operasi Lampu siling dipasang dina RUANG ATAWA Ruangan anu Jangkungna Luhur?

    Dina mangtaun-taun taun pangalaman penjualan sareng produksi, kami mendakan yén sababaraha konsumén bingung pisan nalika mésér lampu operasional. Pikeun lampu operasi langit-langit, jangkungna pamasangan idéalna nyaéta 2,9 méter. Tapi di Jepang, Thailand, Ékuador, atanapi sababaraha ...
    Maca deui
  • A Belated Repair Order for Operating Light

    Pesenan Perbaikan Belated pikeun Lampu Operasi

    Nalika palanggan asing nyarios yén kuring henteu kantos mésér lampu operasi anjeun, naha kualitasna tiasa dipercaya? Atanapi anjeun jauh teuing ti kuring. Naon anu kuring kedah lakukeun upami aya masalah kualitas? Sadaya penjualan, dina waktos ayeuna, bakal nyaritakeun yén produk kami pangsaéna. Tapi naha anjeun leres-leres percanten ka aranjeunna? Salaku profesi ...
    Maca deui
  • Product Upgrade of Extended Arm

    Ngaronjatkeun produk tina Panangan Lengan

    Hiji produk, ngan ku terus ditingkatkeun, konsumén tiasa gaduh pangalaman pangguna anu langkung saé. Numutkeun kana umpan balik pangguna sareng ngenalkeun téknologi anyar, kami ningkatkeun panangan ngalegaan (panangan puteran atanapi panangan horizontal) tina lampu operasi siling. ...
    Maca deui