Produk unggulan perusahaan kami nyaéta tabel operasi mékanis multifungsi TS, méja operasi listrik séri TD, séri multi-kaca spion, lampu operasi réfléksi sadayana, lampu operasi séri LED, mékanis sareng listrik, méja operasi multifungsi hidrolik, ranjang gynecological sareng ranjang pamariksaan , pendant médis, sasak gantung unit perawatan intensif ICU sareng alat-alat médis sanés.

Pendant Bedah

  • TS-D-100 Double Electrical Medical Gas Pendant for Operation Room

    TS-D-100 Ganda Listrik Médis Pendant pikeun Ruang Operasi

    TS-D-100 ngarujuk kana pendant gas médis listrik panangan ganda.

    Angkat liontin disetir ku listrik, anu langkung gancang, aman sareng langkung dipercaya.

    Kalayan kamar puteran ganda, kisaran gerakan langkung ageung. Éta bakal ngagaduhan aksés anu langkung saé pikeun pasién.

    Panjang panangan anu muter sareng outlet gas, stop kontak listrik khusus disayogikeun.

    Tambihkeun gas buang sareng antar muka oksida nitrogén, anu tiasa ditingkatkeun janten liontin médis anesthesia.

  • TS-DQ-100 Double Arm Electrical Medical Endoscopic Pendant from Factory

    TS-DQ-100 Ganda Panangan Éléktrik Endoscopic Pendant ti Pabrik

    TS-DQ-100 ngarujuk kana pendant éndoskopik listrik ganda. Éta mangrupikeun alat penting dina operasi Laparoscopic. Éta disetir ku listrik, cocog pisan sareng gancang. Henteu ngan ukur tiasa ngirimkeun listrik sareng gas, tapi ogé nempatkeun sababaraha alat médis. 100% ngarobih ukuran, outlet gas médis, sareng stop kontak listrik. Desain modular, éta tiasa ditingkatkeun kapayunna.

  • TS-Q-100 Double Arm Mechnical Surgical Endoscopic Pendant

    TS-Q-100 Ganda Arm Mechnical Bedah Endoscopic Pendant

    TS-Q-100, nujul kana pendant médis endoskopis méwah ganda. Mangrupikeun salah sahiji alat bedah penting dina operasi laparoskopis modéren. Henteu ngan ukur alat médis anu tiasa ditempatkeun, tapi ogé kakuatan sareng gas tiasa disayogikeun. Gancang muterkeun panangan, panjang panangan tiasa disaluyukeun sareng tiasa diputer 350 derajat, nyayogikeun seueur rohangan pikeun gerakan.

  • TS-100 Double Arm Mechanical Operation Pendant in China

    Pendant Operasi Mekanikal TS-100 Ganda Lengan di Cina

    TS-100, modél ieu ngarujuk kana pendant operasi mékanis ganda.

    Desain ganda-panangan ningkatkeun rohangan kagiatan liontin médis.

    Panjang panangan anu diputer tiasa disaluyukeun.

    Duanana awak kotak sareng awak panangan tiasa muter dina 350 derajat.

    Tambihkeun gas buang sareng antar muka oksida nitrogén, anu tiasa ditingkatkeun janten liontin médis anesthesia.

  • TD-Q-100 Single-Arm Manual Medical Endoscopic Pendant for Hospital

    TD-Q-100 Single-Arm Manual Médis Endoscopic Pendant pikeun Rumah Sakit

    TD-Q-100 ngarujuk kana pendant médis endoskopis mékanis-tunggal.

    Kalayan struktur kompak sareng kirang karakteristik rohangan, éta mangrupikeun tempat perawat anu sampurna pikeun rumah sakit alit sareng unit perawatan intensif diwatesan ku daérah bangsal.

    Éta tiasa nyayogikeun transmisi listrik, pangiriman gas sareng jasa pangiriman data, sareng tempat peralatan médis.

  • TD-100 Single-Arm Mechanical Medical Ceiling Pendant for Hospital

    Pendant siling médis mékanis TD-100 Tunggal-Lengan pikeun Rumah Sakit

    TD-100, modél ieu ngarujuk kana pendant médis mékanis bedah-tunggal.

    Konfigurasi standar pikeun outlet gas nyaéta 2x O2, 2x VAC, lx AIR.

  • TD-Q-100 Single Arm Electric Surgical Endoscopic Pendant for Operation Theatre

    Pendant Endoscopic Bedah TD-Q-100 Tunggal Arm Éléktrik pikeun Teater Operasi

    TD-DQ-100 nujul kana pendant endoscopic bedah listrik tunggal. Pendants endoskopik ieu tiasa turun-turun ku sistem disetir listrik. Hal ieu seueur dianggo di rohangan bedah, rohangan darurat, ICU sareng ruang pamulihan. Utamana dipaké pikeun nyayogikeun transmisi listrik, pangiriman gas sareng jasa pangiriman data, sareng tempat peralatan médis.

  • TD-D-100 Single Electric Surgical Gas Pendant with CE Certificates

    Pendant Gas Bedah Listrik TD-D-100 Tunggal sareng Sértipikat CE

    TD-D-100 ngarujuk kana pendant gas operasi listrik tunggal panangan.

    Hal ieu seueur dianggo di rohangan operasi sareng ICU. Angkat liontin disetir ku motor, anu sanés ngan ukur gancang sareng épéktip, tapi ogé langkung aman sareng langkung dipercaya.

    Éta didamel pikeun sadaya jasa listrik, data sareng médis gas anu diperyogikeun.

    Tambihkeun gas buang sareng antar muka oksida nitrogén, anu tiasa ditingkatkeun janten liontin médis anesthesia.