TS-DQ-100 Ganda Panangan Éléktrik Endoscopic Pendant ti Pabrik

Pedaran pondok:

TS-DQ-100 ngarujuk kana pendant éndoskopik listrik ganda. Éta mangrupikeun alat penting dina operasi Laparoscopic. Éta disetir ku listrik, cocog pisan sareng gancang. Henteu ngan ukur tiasa ngirimkeun listrik sareng gas, tapi ogé nempatkeun sababaraha alat médis. 100% ngarobih ukuran, outlet gas médis, sareng stop kontak listrik. Desain modular, éta tiasa ditingkatkeun kapayunna.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

TS-DQ-100 ngarujuk kana pendant éndoskopik listrik ganda. Éta mangrupikeun alat penting dina operasi Laparoscopic. Éta disetir ku listrik, cocog pisan sareng gancang. Henteu ngan ukur tiasa ngirimkeun listrik sareng gas, tapi ogé nempatkeun sababaraha alat médis. 100% ngarobih ukuran, outlet gas médis, sareng stop kontak listrik. Desain modular, éta tiasa ditingkatkeun kapayunna. 

Aplikasi

1. Ruang Operasi
2. Ruang Darurat
3. ICU
4. Kamar Pamulihan

Fitur

1. Sistem disetir listrik

Kalayan sistem anu disetir listrik sareng panangan anu diartikulasikeun, éta bakal merenah pikeun barang médis, ngahémat waktos sareng usaha fisik.

Electrical-Medical-Pendant

Pendant Médis Éléktrik

2. Ganda Rotating Room

Panangan puter ganda, panjang panangan tiasa disaluyukeun sareng tiasa diputer 350 darajat, nyayogikeun seueur rohangan pikeun gerak.

3. Desain Pemisahan Gas sareng Listrik

Numutkeun standar internasional anu ketat, zona gas sareng zona listrik didesain nyalira pikeun mastikeun yén jalur pasokan gas sareng pipa pasokan gas moal ngahaja dipulas atanapi turun kusabab rotasi liontinna.

4. Dulang Alat
Baki instrumen didamel tina profil paduan aluminium kakuatan tinggi kalayan kakuatan bantalan anu saé. Aya rel stainless steel dina dua sisi pikeun masang alat-alat anu sanés. Jangkungna baki tiasa disaluyukeun upami diperyogikeun. Dulang na ngagaduhan juru buleud pelindung.

Ceiling-Mounted -Medical-Pendant

Pendant Médis Dipasang Siling

5. Gas Gas

Warna sareng bentuk panganteur gas béda pikeun nyegah panyambungan anu lepat. Sealing sekundér, tilu nagara bagian (kabuka, ditutup sareng dicabut), dianggo langkung ti 20.000 kali.

China-Hospital-Pendant

Pendant Rumah Sakit Cina

Parameters:

Panjang panangan:
600 + 800mm, 600 + 1000mm, 600 + 1200mm, 800 + 1200mm, 1000 + 1200mm
Radius kerja épéktip:
Rotasi panangan: 0-350 °
Rotasi pendant: 0-350 °

Katerangan

Modél

Konfigurasi

Jumlah

Ganda Panangan Éléktrik Endoscopic Pendant

TS-DQ-100

Dulang Alat

2

Laci

1

Gas Oksigén

2

Outlet Gas VAC

2

Outlet gas karbon dioksida

1

Kantong Listrik

6

Sockets Equipotential

2

RJ45 Sockets

1

Karanjang stainless steel

1

IV Kutub

1

   

Endoscope Bracket

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami