Produk unggulan perusahaan kami nyaéta tabel operasi mékanis multifungsi TS, méja operasi listrik séri TD, séri multi-kaca spion, lampu operasi réfléksi sadayana, lampu operasi séri LED, mékanis sareng listrik, méja operasi multifungsi hidrolik, ranjang gynecological sareng ranjang pamariksaan , pendant médis, sasak gantung unit perawatan intensif ICU sareng alat-alat médis sanés.

Méja Operasi Ophthalmic

  • TDG-2 China Hot Selling Electric Ophthalmology Operating Table with CE certificates

    TDG-2 Cina Panas Ngajual Ophthalmology Operating méja Operasi kalayan sertipikat CE

    Méja operasi ophthalmic listrik TDG-2 ngagunakeun saklar suku kanggo ngarobih leg, tonggong sareng élévasi méja.

    Éta tina stainless steel, anu gampang dibersihkeun sareng kakuatan mékanis anu luhur.

    Legaan méja ophthalmology méja, headboard cekung, kasur mémori kualitas luhur, ningkatkeun kanyamanan sabar.

    Henteu aya kakuatan, batré bawaan tiasa ngadukung 50 operasi.

    Korsi dokter opsional tiasa nyaluyukeun panangan tukang panangan sareng jangkungna korsi.