FD-G-2 méja operasi pangiriman médis listrik Léktrik Cina pikeun Obstetrics sareng Gynecology Department

Pedaran pondok:

Méja obstetric serbaguna FD-G-2 seueur dianggo pikeun ngalahirkeun kandungan, pamariksaan ginekologi sareng operasi.

Awak, kolom sareng dasar méja pangiriman listrik didamel tina 304 stainless steel, anu tahan korosi sareng gampang dibersihkeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Méja obstetric serbaguna FD-G-2 seueur dianggo pikeun ngalahirkeun kandungan, pamariksaan ginekologi sareng operasi.

Awak, kolom sareng dasar méja pangiriman listrik didamel tina 304 stainless steel, anu tahan korosi sareng gampang dibersihkeun.

Pelat sampéan tiasa dicabut, anu kondusip pikeun pamulihan pasca operasi.

Sistem kendali dobel, henteu ngan ukur ngaliwatan kadali jarak jauh, tapi ogé ngaliwatan saklar suku.

Asesoris lengkep, standar nganggo versi dukungan leg, pedal, baskom kokotor sareng filter, sareng lampu pamariksaan pilihan gynecological.

Dasar bentuk U henteu ngan ukur kondusif pikeun stabilitas méja operasi, tapi ogé nyayogikeun rohangan leg anu cekap pikeun dokter pikeun ngirangan kacapean.

Fitur

1. Sistem Kontrol Ganda

Kontroler leungeun sareng saklar suku ngalakukeun kontrol sékundér pikeun mastikeun kasalametan operasi sareng ngawujudkeun sababaraha posisi.

2. Lempeng Kaki Lengser

Pelat suku anu tiasa dicabut tina méja pangiriman listrik ngagampangkeun sesa paséoperatif sareng ngirangan nyeri postoperatif

Gynecology-Operating-Table

Sistem Kontrol Ganda

Obstetrics-Operating-Table

Lempeng Kaki Leungit

3.304 stainless steel

Sadaya panutup tina méja operasi gynecology didamel tina kualitas luhur 304 stainless steel. Awét, gampang dibersihkeun sareng disinfect.

4.U ngawangun Base

Basis bentuk U tina méja mékanis géynecology henteu ngan ukur nambahan luas hubungan antara dasar sareng taneuh sareng ngajantenkeun langkung stabil, tapi ogé nyayogikeun ruang leg anu cekap pikeun padamelan médis pikeun ngirangan kacapean.

China-Medical-Obstetric-Table

U ngawangun Base

5. Asesoris serbaguna

Salaku tambahan kana sésa taktak standar, tali taktak, cekelan, sésa suku, pedal suku, baskom runtah, lampu pamariksaan ginekologis ogé teu aya.

Parameter:

Modél  Barang Méja Pangiriman Listrik FD-G-2
Panjang sareng Lebar 1880mm * 600mm
Luhur (Turun Turun) 940mm / 680mm
Lempeng Balik (Luhur sareng Turun) 45 ° 10 °
Lempeng Korsi (Luhur sareng Turun) 20 ° 9 °
Lempeng Suku Ka Luar 90 °
Voltaseu 220V / 110V
Frékuénsi 50Hz / 60Hz
Batré Leres
Kapasitas Daya 1,0 KW
Kasur Kasur Seueur
Bahan Utama 304 stainless steel
Kapasitas beban maksimum 200kg
Jaminan 1 Taun

Standard Asesorisna

Henteu Nami Jumlah
1 Pangrojong Panangan 1 sapasang
2 Pakem 1 sapasang
3 Lempeng Kaki 1 sapotong
4 Kasur 1 sét
5 Cekungan Runtah 1 sapotong
6 Ngalereskeun Clamp 1 Pasangan
7 Palangkangan Crutch 1 Pasangan
8 Pedal 1 Pasangan
9 Jauh Jauh 1 sapotong
10 Ngalih Kaki 1 sapotong

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami