Méja Operasi Operasi Hidrolik TS Manual pikeun Rumah Sakit

Pedaran pondok:

Méja bedah TS hidrolik cocog pikeun operasi beuteung sareng beuteung, ENT, obstetrik sareng ginekologi, urologi sareng orthopedics, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Méja bedah TS hidrolik cocog pikeun operasi beuteung sareng beuteung, ENT, obstetrik sareng ginekologi, urologi sareng orthopedics, jst.

Béda sareng méja operasi manual umum, kami nganggo sistem angkat hidrolik sareng spring gas pikeun nyaluyukeun pelat tonggong sareng leg. Jantenkeun prosés pangaluyuan duanana jempé sareng merenah.

Basis Y ngawangun pikeun mastikeun méja operasi hidrolik ngagaduhan stabilitas anu langkung luhur sareng rohangan bébas, supados staf médis tiasa ngadeukeutan pasién dina jarak enol.

Desain roda ageung ogé ngajantenkeun anti geter sareng dekompresi nalika gerak.

Fitur

1. Busa Mémori Canggih

Bahan permukaan méja bedah hidrolik nyaéta tahan seuneu sareng anti statis. Kasur polyurethane (PU) anu dibentuk gampang dibersihkeun sareng umur panjang jasa.

2. Sasak Ginjal Diwangun.

Lebetkeun gagang kana liang anu saluyu, puterkeun gagang sareng jambatan pinggul naék atanapi turun kana posisi anu pas, teras tarik kaluar gagangna. Pikeun tabel operasi hidrolik TS, élévasi jambatan pinggul langkung ti 100mm.

Mechanical-Hydraulic-Operating-Table

Busa Mémori Canggih

Hydraulic-Manual-Surgical-Table

Sasak Ginjal Diwangun

3. Diimpor Hyd hidrolik Ssistim

Sistem hidrolik impor ti Amérika ngajantenkeun gerakan tabel operasi manual stabil sareng gancang.

4. Angular Adjustments with Gsiga Springs

Boh plat tukang sareng sendi piring leg tabel operasi hidrolik TS dilengkepan struktur pangrojong silinder spring gas, anu ngajantenkeun seueur pangaluyuan lembut, jempé, sareng geter, bari sacara efektif mayungan struktur gabungan sareng nyegah sabar murag.

5. Ldesain caster Arger

Dasar méja operasi hidrolik mékanis dirancang sareng kastor ageung (diaméterna 100mm), anu fleksibel pikeun mindahkeun. Kastor naék nalika ngerem, dasar ranjang dina kontak anu pageuh sareng taneuh, sareng stabilitasna saé.

Hydraulic-Manual-Operating-Table

3. Sistem Hidrolik Impor

Manual-Hydraulic-Surgical-Operation-Table

4. Pangaluyuan Angular sareng Gas Springs

Hydraulic-Surgical-Operation-Table

5. Desain kastor langkung ageung

Parameter

Item Modél Méja Operasi Hidrolik TS
Panjang sareng Lebar 2050mm * 500mm
Luhur (Turun Turun) 890mm / 690mm
Lempeng Sirah (Luhur sareng Turun) 60 ° / 60 °
Lempeng Balik (Luhur sareng Turun) 75 ° / 15 °
Lempeng Kaki (Luhur / Turun / Luar) 30 ° / 90 ° / 90 °
Trendelenburg / Balikkeun Trendelenburg 25 ° / 25 °
Dengdekkeun Gurat (Kénca sareng Katuhu) 20 ° / 20 °
Naékna Sasak Ginjal 110mm
Kasur Kasur Memori
Bahan Utama 304 stainless steel
Kapasitas beban maksimum 200 KG
Jaminan 1 Taun

Standard Asesoris

Henteu Nami Jumlah
1 Layar Anesthesia 1 buah
2 Pangrojong Awak 1 Pasangan
3 Pangrojong Panangan 1 Pasangan
4 Taktak Taktak 1 Pasangan
5 Palangkangan Crutch 1 Pasangan
6 Ngalereskeun Clamp 1 Sét
7 Kasur 1 Sét
8 Tali Awak 1 Sét

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami