LEDD500 / 700C + M Ceiling LED Lampu Kubah Ganda Ruang Lampu sareng Pidéo-Kaméra

Pedaran pondok:

LEDD500700C + M ngarujuk kana lampu kamar operasi LED kubah ganda.

Sistem kaméra internal sareng monitor gantung éksternal tiasa dianggo pikeun tujuan latihan. Éta ngamungkinkeun operasi monitoring sareng ngarékam.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

LEDD500700C + M ngarujuk kana lampu kamar operasi LED kubah ganda.
Sistem kaméra internal sareng monitor gantung éksternal tiasa dianggo pikeun tujuan latihan. Éta ngamungkinkeun operasi monitoring sareng ngarékam.

Daptar pikeun

■ bedah beuteung / umum
■ ginekologi
■ bedah jantung / vaskular / toraks
■ bedah saraf
■ ortopedi
■ traumatologi / darurat ATAWA
■ urologi / TURP
■ ent / Ophthalmology
■ endoskopi Angiography

Fitur

1. Sistem Kaméra

Kaméra internal, henteu kedah ngagantungkeunana sareng rangkulan anu sanés.

LED-Double -Dome-Operating-Room-Light

2. Lampu kamar operasi ieu néwak jeung nganteurkeun gambar dina kecepatan gancang sareng kualitas luhur. Kusabab zoom optik 10X, gambar tiasa ditingali tina unggal aspék. 

Shdowless-Operating-Room-light

3. Lampu kamar operasi ieu ogé tiasa ngarékam operasi operasi. Éta tiasa dianggo pikeun latihan sareng tujuan diajar.

Sistem Monitor

1. Ku nyiarkeunana operasi, lampu kamar operasi LEDD500700C + M tiasa ngantep staf klinik nuturkeun kamajuan anjeun tanpa ngarusak lapangan steril.

2. Lampu kamar operasi kalayan kaméra internal sareng monitor nyayogikeun pandangan luhur anu luhur pikeun sirah bedah supados tim bedah anjeun tiasa ngabagi prosedur operasi di seluruh dunya.

Parameters:

Kaméra

Resolusi

210 megapiksel 1920 (H) X 1080 (V)

Modeu komunikasi

RS232

Protokol komunikasi

HITACHI / SONY VISCA

Panyambung

LVCMOS-36pFPC (YCbCr 4: 2: 2) kasaluyuan 110 / LVDS 30P

Jinis sénsor

1 / 2,9 "CMOS / 1/3" CMOS

Modeu scan

Scan kamajuan

Sistem siang sareng wengi

Warna / hideung bodas / otomatis

Pencahayaan minimum

warna : 0,1Lux hideung bodas : 0,01Lux

Modeu singkronisasi

antar-sinkronisasi

Kaluaran pidéo

sinyal digital

SNR

50dB (AGC OFF)

Lénsa

IRCUT

IRCUT ganda filter otomatis switching

Lensa optik

10X f = 5mm ~ 50mm

sudut lapangan

H : 51.8 ° (W) ~ 5.86 ° (T) V : 39.1 ° (W) ~ 4.4 ° (T)

Fungsi

modeu paparan

A / M.

kasaimbangan bodas

Otomatis

Mode Pokus

A / M.

meunang kontrol

A / M.

Pangaruh Gambar

Otomatis / warna / hideung bodas / négatip

fungsi mirroring

Dukungan (spion horisontal + spion nangtung)

gambar rollovers

Ngarojong

Lebar Dinamis

D-WDR

DNR

2D-DNR

jepret éléktronik

1/30s ~ 1 / 10.000an

babandingan kontras

Disaluyukeun

jenuh

Disaluyukeun

Fungsi anti kabut

Ngarojong

Marginal

Ngarojong

Spésifikasi umum

Diménsi

38.6 (W) * 41 (H) * 64.6 (L) mm

Suhu Gawé / kalembaban

10~ 50 ℃ , 10 % RH ~ 60 % RH

Panyimpenan Temp / kalembaban

20 ℃~ 60 ℃ , 10 % RH ~ 80 % RH

sasayogian tanaga

DC 12V ± 10%

konsumsi kakuatan

3,5W MAX

Beurat bersih

110g

Monitor

Parameter Utama

Ukuran layar

21.5 '

Modeu Lampu Latar

LED

Tampilan Area

475.2mm (W) × 267.3mm (H)

Aspék Rasio

16: 9

Resolusi Max

1920 × 1080

Warna Tampilan

16.7M

Piksel Pitch

0.2475 (H) × 0.2475 (V)

Luminance

300cd /

Kontras Gambar

1500: 1

Nempo Angle

850/ 850/ 750/ 650

Waktos Respon

8MS

Frékuénsi Widang

50Hz, 60Hz, 70Hz

Input sareng kaluaran

SDI IN

1

SDI OUT

1

AV IN

22 (2 × BNC)

AV OUT

1

S-VEDIO

1

Input VGA

1

Masukan HDMI

1

Input YPbPr / YCbCr

3 (3 × BNC)

Masukan RS232 (Opsional)

1

Input audio

1

Kaluaran audio

1

Sistem warna

PAL / NTSC / SECAM

OSD

Bahasa

Cina / Inggris / Perancis / Jerman / Italia / Spanyol /
Portugis / Walanda / Polandia

Sasayogian tanaga

Kakuatan

DC 12V, 50 / 60Hz

Pmax

35W-55W

Kakuatan Sayaga

5W


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami