Harga méja Operasi TDY-1 Cina Éléktrik Cina pikeun Rumah Sakit

Pedaran pondok:

TDY-1 méja operasi listrik ngadopsi sistem operasi motor rod push listrik pikeun mastikeun éta tiasa ngalengkepan sababaraha pangaluyuan sikep nalika operasi, kalebet kana méja angkat, maju sareng mundur, Dengdekkeun kénca sareng katuhu, tilepan pelat tukang sareng terjemahan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

TDY-1 méja operasi listrik ngadopsi sistem operasi motor rod push listrik pikeun mastikeun éta tiasa ngalengkepan sababaraha pangaluyuan sikep nalika operasi, kalebet kana méja angkat, maju sareng mundur, Dengdekkeun kénca sareng katuhu, tilepan pelat tukang sareng terjemahan.

Méja operasi listrik multifungsi ieu cocog pikeun sagala rupa operasi, sapertos operasi beuteung, péstetik, ginekologi, ENT, urology, anorectal sareng orthopedics, jst.

Fitur

1. Sadia dina X-ray Scanning 

PFCC tabletop tiasa dianggo pikeun pemindaian sinar-X nalika dioperasikeun. Méja operasi listrik TDY-1 tiasa ditarjamahkeun langkung ti 300mm, nyayogikeun daérah sudut pandang anu saé pikeun C-arm nalika dioperasi, sareng tiasa dianggo nganggo kotak pilem X-ray.

2. Sistem Kontrol Ganda Opsional

Kontrolér panangan sareng kontrol panel opsional nawiskeun perlindungan ganda pikeun operasi.

Electric-OT-Table

Sayogi dina X-ray Scanning

Electric-OR-Table

Sistem Kontrol Ganda Pilihan

3. Batré Rechargeable

Méja operasi listrik TDY-1 dilengkepan batré anu tiasa diisi ulang kinerja tinggi, anu tiasa nyumponan kabutuhan 50 operasi. Dina waktos anu sasarengan, éta gaduh catu daya AC pikeun nyayogikeun énergi listrik pikeun mastikeun kasalametan maksimal.

4. Sasak Ginjal Diwangun

Sasak lumbar internal, cocog pikeun dokter pikeun ngalakukeun operasi bili sareng ginjal

Electric-Surgical-Operating-Table

Sasak Ginjal Diwangun

Parameter

Item Modél Méja Operasi TDY-1 Listrik
Panjang sareng Lebar 2070mm * 550mm
Luhur (Turun Turun) 1000mm / 700mm
Lempeng Sirah (Luhur sareng Turun)  45 ° / 90 °
Lempeng Balik (Luhur sareng Turun)  75 ° / 20 °
Lempeng Kaki (Luhur / Turun / Luar) 15 ° / 90 ° / 90 °
Trendelenburg / Balikkeun Trendelenburg 25 ° / 25 °
Dengdekkeun Gurat (Kénca sareng Katuhu) 15 ° / 15 °
Naékna Sasak Ginjal 110mm
Geser Horisontal 300mm
Flex / réfléks Operasi Kombinasi
Dewan sinar-X Pilihan
Panél Kontrol Standar
Sistem éléktro-motor Jiecang
Voltaseu 220V / 110V
Frékuénsi 50Hz / 60Hz
Kapasitas Daya 1,0 KW
Batré Leres
Kasur Kasur Memori
Bahan Utama 304 stainless steel
Kapasitas beban maksimum 200 KG
Jaminan 1 Taun

Asesoris Standar

Henteu Nami Jumlah
1 Layar Anesthesia 1 sapotong
2 Pangrojong Awak 1 sapasang
3 Pangrojong Panangan 1 sapasang
4 Pangrojong Taktak 1 sapasang
5 Rojongan leg 1 sapasang
6 Dukungan Kaki 1 sapasang
6 Pakem Sasak Ginjal 1 sapotong
7 Kasur 1 Sét
8 Ngalereskeun Clamp 8 lembar
9 Panjang Ngalereskeun Clamp 1 sapasang
10 Jauh Jauh 1 sapotong
11 Jalur Kakuatan 1 sapotong

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami