TDY-Y-1 Méja Operasi Éléktrik-Hidrolik Multi-Tujuan di Tiongkok

Pedaran pondok:

Méja operasi hidrolik TDY-Y-1elektrik nyoko kana struktur transmisi hidrolik impor listrik, anu ngagantikeun téknologi transmisi rod push listrik tradisional.

Pangaluyuan posisi langkung pas, laju gerak langkung seragam sareng stabil, sareng kinerjana dipercaya sareng awét.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Méja operasi hidrolik TDY-Y-1elektrik nyoko kana struktur transmisi hidrolik impor listrik, anu ngagantikeun téknologi transmisi rod push listrik tradisional.

Pangaluyuan posisi langkung pas, laju gerak langkung seragam sareng stabil, sareng kinerjana dipercaya sareng awét.

Dasar ngawangun Y mastikeun stabilitas sareng ruang leg anu cekap.

Fungsi tarjamahan sareng papan ranjang ningali-liwat, dipasang ku C-arm, tiasa ngalaksanakeun scanning sinar-X sakujur awak.

Sistem kontrol duaan, sajaba ti kadali jauh anu dicekel ku tangan, dilengkepan ku sistem kendali darurat kolom. Fungsi ngareset hiji konci nyayogikeun épisiénsi kerja dokter.

Méja operasi terpadu éléktro-hidrolik ieu cocog pikeun sababaraha operasi, sapertos operasi beuteung, péstopetik, ginekologi, ENT, urologi, anoréktal sareng orthopedik, jst.

Fitur

1.Sistem Kontrol Ganda

Méja operasi TDY-Y-1 Éléktrik-Hidrolik ngagaduhan metode kontrol dua kali, hiji nyaéta kabel controller, kalayan fungsi reset tingkat otomatis hiji-konci. Sareng anu sanésna nyaéta sistem kontrol darurat kolom. Dua sét sistem operasi mandiri kalayan fungsi anu sami mastikeun yén sistem kadali darurat masih tiasa tiasa diandelkeun nalika pengontrol kabel gagal, mastikeun panggunaan aman dina tabel operasi.

Electric-Hydraulic- Medical-Operating-Table

Sistem Kontrol Ganda

Hospital-Electric-Hydraulic-Operating-Table

Sayogi pikeun Scan X-ray

2. Sadia pikeun X-ray Scan

Bagian luhur méja listrik-hidrolik OR méja tiasa ngalirkeun sinar-X, sareng rel pituduh dipasang dina handapeun méja pikeun ngangkut kotak pilem sinar-X

3. Cocog sareng C-arm

Stroke gerakan horisontal listrik nyaéta 340mm, anu nyayogikeun rohangan anu akurat sareng merenah pikeun panangan C, sareng tiasa ngalakukeun sinar-X awak sakujur tanpa mindahkeun pasién.

4. Batré Isi Ulang

Méja operasi bedah TDY-Y-1 Listrik-Hidrolik dilengkepan batré rechargeable kinerja tinggi, anu tiasa nyumponan kabutuhan operasi ≥50, mastikeun yén éta tiasa dianggo tanpa catu daya éksternal. Batré anu tiasa dieusi henteu kedah diropeaan sareng tiasa dianggo lami. Dina waktos anu sami, kakuatan AC tiasa dianggo pikeun nyayogikeun énergi listrik pikeun mastikeun kasalametan maksimal.

5.One-tombol Rését  Function

Fungsi ngareset tombol hiji tombol saderhana operasi anu rumit

Parameter

Item Modél Méja Operasi TDY-Y-1 Listrik-Hidrolik
Panjang sareng Lebar 1960mm * 500mm
Luhur (Turun Turun) 1090mm / 690mm
Lempeng Sirah (Luhur sareng Turun) 60 ° / 85 ° / 0 °
Lempeng Balik (Luhur sareng Turun) 85 ° / 40 °
Lempeng Kaki (Luhur / Turun / Luar) 15 ° / 90 ° / 90 °
Trendelenburg / Balikkeun Trendelenburg 28 ° / 28 °
Dengdekkeun Gurat (Kénca sareng Katuhu) 18 ° / 18 °
Naékna Sasak Ginjal 100mm
Geser Horisontal 340mm
Posisi nol Hiji tombol, standar
Flex / réfléks Operasi Kombinasi
Dewan sinar-X Pilihan
Panél Kontrol pilihan
Tombol eureun darurat Pilihan
Sistem éléktro-motor Chaoger ti Taiwan
Voltaseu 220V / 110V
Frékuénsi 50Hz / 60Hz
Kapasitas Daya 1,0 KW
Batré Leres
Kasur Kasur Memori
Bahan Utama 304 stainless steel
Kapasitas beban maksimum 200 KG
Jaminan 1 Taun

Standard Asesoris

Henteu Nami Jumlah
1 Layar Anesthesia 1 sapotong
2 Pangrojong Awak 1 sapasang
3 Pangrojong Panangan 1 sapasang
4 Pangrojong Taktak 1 sapasang
5 Rojongan leg 1 sapasang
6 Lempeng Suku 1 sapasang
7 Pakem Sasak Ginjal 1 sapotong
8 Kasur 1 Sét
9 Ngalereskeun Clamp 8 lembar
10 Jauh Control 1 sapotong
11 Jalur Kakuatan 1 sapotong
12 Minyak Hidrolik 1 minyak kaléng

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami