LEDD620620 Ceiling LED Dual Kubah Lampu Operasi Médis sareng Kontrol Tembok

Pedaran pondok:

LEDD620 / 620 ngarujuk kana kubah ganda dipasang dina lampu operasi médis.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

LEDD620 / 620 ngarujuk kana kubah ganda dipasang dina lampu operasi médis.
Produk anyar, anu parantos ditingkatkeun dumasar kana produk aslina. Cangkang alloy aluminium, ditingkatkeun struktur internal, pangaruh dissipation panas langkung saé. 7 modul lampu, jumlahna 72 bohlam, dua warna konéng sareng bodas, bohlam OSRAM kualitas luhur, suhu warna 3500-5000K tiasa diluyukeun, CRI langkung luhur tibatan 90, panerangan tiasa ngahontal 150,000 Lux. Panel operasi nyaéta layar toél LCD, cahaya, suhu warna, CRI ngarujuk kana parobihan tautan. Panangan gantung tiasa dipindahkeun sacara fleksibel sareng diposisikan sacara akurat.

Daptar pikeun

■ bedah beuteung / umum
■ ginekologi
■ bedah jantung / vaskular / toraks
■ bedah saraf
■ ortopedi
■ traumatologi / darurat ATAWA
■ urologi / TURP
■ ent / Ophthalmology
■ endoskopi Angiography

Fitur

1. Lengan Gantung-beurat Lampu

Panangan gantung sareng struktur beurat-beurat sareng desain fleksibel gampang pikeun angling sareng posisi.

Shdowless-Medical-Operating-Light
Shadow-free-Medical-Operating-Light

2. Kalangkang bébas pagelaran

Panyekel lampu operasi médis busur, desain sumber cahaya multi-titik, katerangan seragam 360 derajat dina obyék obsérvasi, henteu aya hantu. Komo upami bagian na diblokir, suplemen sinar balok seragam sanés moal mangaruhan operasi.

3. Lampu Tonjolan Osram Tinggi

Lampu bohlam anu luhur ningkatkeun perbandingan anu seukeut antara getih sareng jaringan anu sanés sareng organ awak manusa, sahingga visi dokter langkung jelas.

Dual-Dome-Medical-Operating-Light

4. Ngarobih sinkron
Suhu warna, kakuatan inténsitas sareng indéks rendering warna lampu operasi médis tiasa dirobih sacara sinkron ngalangkungan panel kontrol LCD.
Lampu endoscope khusus tiasa dianggo pikeun prosedur operasi anu paling invasif.

Ceiling-LED-Medical-Operating-Light

5. Sistem Sirkuit Reassuring

Sirkuit paralel, masing-masing kelompok saling mandiri, upami hiji grup rusak, anu sanésna tiasa neraskeun damel, maka pangaruhna dina operasi leutik.

Perlindungan langkung-voltase, nalika tegangan sareng arus ngaleuwihan nilai wates, sistem sacara otomatis bakal ngeureunkeun kakuatan pikeun mastikeun kasalametan sirkuit sistem sareng lampu LED kacaangan tinggi.

6. Sababaraha Asesoris Pilihan

Pikeun lampu operasi médis ieu, éta sayogi ku kontrol témbok, kadali jarak jauh sareng sistem cadangan baterai.

Operating-Light-with-Wall-Control
LED-Operating-Light-With-Battery
Operating-Light-with-Remote-Control

Parameters:

Katerangan

Lampu Operasi Médis LEDD620620

Inténsitas Cahya (lux)

60,000-150,000

Suhu Warna (K)

3500-5000K

Indéks Rendering Warna (Ra)

85-95

Panas jeung Nisbah Cahaya (mW / m² · lux)

<3.6

Jerona Cahaya (mm)

> 1400

Diaméterna Lampu Spot (mm)

120-260

Kuantitas LED (pc)

72

LED Service Life (h)

> 50.000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami