LEDD730740 Ceiling LED Dual Head Médis Lampu Bedah sareng intensitas kilat anu luhur

Pedaran pondok:

LEDD730740 ngarujuk kana lampu bedah médis tipe kelopak ganda.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

LEDD730740 ngarujuk kana lampu bedah médis tipe kelopak ganda.
Pikeun rohangan operasi kalayan kotak panyucian, jinis kelopak tiasa nyingkahan aliran hawa ngahalangan sareng ngirangan régulénna dina aliran hawa laminar. Lampu bedah médis ganda LEDD730740 nyayagikeun maksimal 150,000lux sareng suhu warna max tina 5000K sareng max CRI 95. Sadaya parameter tiasa diatur dina sapuluh tingkat dina panel kontrol layar rampa LCD. Pakemna didamel tina bahan énggal, tahan ka suhu luhur sareng tekanan tinggi. Nyayogikeun tilu panangan spring, murah, hemat biaya, mewah mewah.

Daptar pikeun

Rumah sakit swasta sareng umum, Laboratorium, klinik, jsb.

Fitur

1. Cocog sareng Pemurnian Aliran Laminar

Lampu bedah médis tipe kelopak tiasa nyingkahan aliran hawa ngahalangan sareng ngirangan régulénna dina aliran hawa laminar.
Panyekel lampu bedah médis lengkep dibungkus desain. Cecekelan anu tiasa dicabut tahan ka suhu luhur sareng tekanan tinggi, anu sacara ketat minuhan sarat disinfeksi sadidinten.

2. Campuran Lampu Bodas sareng Konéng

Nganggo lampu bohlam konéng sareng bodas, lampu campuran, ningkatkeun suhu warna sareng indéks rendering warna, sareng ngabantosan dokter ngabédakeun antara getih sareng jaringan.

Shdowless-Medical-Surgical-Light
LED-Dual-Head-Medical-Surgical-Light

3. Pencahayaan Jero

Cahaya bedah médis gaduh pembusukan cahaya ampir 90% di handapeun lapangan bedah, janten panyaharaan anu luhur diperyogikeun pikeun mastikeun pencahayaan anu stabil. Lampu bedah médis ganda ieu tiasa nyayogikeun 150.000 katerangan sareng dugi ka 1400mm katerangan jero.

4. Sistem adaptasi pinter

Suhu warna, inténsitas cahaya sareng indéks rendering warna lampu bedah médis tiasa dirobih sacara sinkron ngalangkungan panel kontrol LCD.

Lampu endoscope khusus tiasa dianggo pikeun prosedur operasi anu paling invasif.

5. Dipercaya Suplai Daya Ngalih

Catu daya switching kalayan mérek anu kasohor sacara internasional tiasa dianggo stabil dina kisaran AC 110V-250V. Pikeun daérah anu gaduh voltase henteu stabil, kami ogé nyayogikeun pilihan sanés ku kamampuan anti gangguan anu kuat.

6. Pilihan Asesoris Pilihan

Pikeun lampu bedah médis panangan dua kali ieu, éta sayogi ku kontrol témbok, kadali jarak jauh sareng sistem cadangan deui batré.

Operating-Light-with-Wall-Control
LED-Operating-Light-With-Battery
Operating-Light-with-Remote-Control

Parameters:

Katerangan

LED730

LED740

Inténsitas Cahya (lux)

60,000-140,000

60,000-150,000

Suhu Warna (K)

3500-5000K

3500-5000K

Indéks Rendering Warna (Ra)

85-95

85-95

Panas jeung Nisbah Cahaya (mW / m² · lux)

<3.6

<3.6

Jerona Cahaya (mm)

> 1400

> 1400

Diaméterna Lampu Spot (mm)

120-300

120-300

Kuantitas LED (pc)

60

80

LED Service Life (h)

> 50.000

> 50.000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami