LEDD500 / 700 Lampu LED Lampu Kepala Rumah Sakit Ganda sareng Sértipikat CE

Pedaran pondok:

LEDD500 / 700 ngarujuk kana lampu médis rumah sakit LED kubah ganda.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

LEDD500 / 700 ngarujuk kana lampu médis rumah sakit LED kubah ganda.
Perumahan lampu médis rumah sakit didamel tina alloy aluminium sareng pelat aluminium kandel di jero, anu ngabantosan pisan pikeun dissipation panas. Bohlam nyaéta bohlam OSRAM, konéng sareng bodas. Layar rampa LCD tiasa nyaluyukeun cahaya, suhu warna sareng CRI, sadayana tiasa diatur dina sapuluh tingkat. Panangan anu muterkeun nganggo panangan aluminium ringan pikeun posisi anu akurat. Aya tilu pilihan pikeun panangan spring, anu cocog pikeun kamar operasi kalayan anggaran anu béda. Anjeun tiasa ogé ningkatkeun témbok, sistem batré cadangan, kaméra internal sareng monitor.

Daptar pikeun

■ bedah beuteung / umum
■ ginekologi
■ bedah jantung / vaskular / toraks
■ bedah saraf
■ ortopedi
■ traumatologi / darurat ATAWA
■ urologi / TURP
■ ent / Ophthalmology
■ endoskopi Angiography

Fitur

1. Pencahayaan Jero

Cahaya médis rumah sakit gaduh pembusukan lampu ampir 90% di handapeun lapangan bedah, janten lampu anu luhur kedah diperyogikeun pikeun mastikeun pencahayaan anu stabil. Lampu médis rumah sakit kubah dobel ieu tiasa nyayogikeun 160.000 katerangan sareng dugi ka 1400mm katerangan jero.

2. Kinerja Bébas Kalangkang Bébas

Béda sareng pabrikan sanés anu ngagaleuh lénsa saderhana, urang modal pisan pikeun ngembangkeun lénsa anu unik kalayan kinerja kondensasi anu langkung saé. Lampu bohlam LED kalayan lensa nyalira, nyiptakeun lapangan lampu na nyalira. Tumpang tindih balok cahaya anu béda ngajantenkeun titik lampu langkung seragam sareng sacara signifikan ngirangan tingkat kalangkang.

Hospital-Medical-Light-with-Articulated-Arm

3. Panel Kontrol Layar Sentuh LCD anu ramah

Suhu warna, kakuatan inténsitas sareng indéks rendering warna lampu médis rumah sakit tiasa dirobih sacara sinkron ngalangkungan panel kontrol LCD.

LED-Shadowless -Hospital -Medical-Light

4. Gerakan Gratis

360 gabungan universal ngamungkinkeun sirah lampu médis rumah sakit pikeun muterkeun sacara bébas di sumbu na nyalira, sareng nyayogikeun kabébasan gerak sareng pilihan posisi anu teu diwatesan dina kamar anu handap.

5. Pasok Kawéntar Ngalihkeun Merk Kawéntar

Aya dua jinis catu daya switching kami, kecuali anu biasa, operasi anu stabil dina kisaran AC110V-250V. Pikeun tempat anu teganganna henteu stabil pisan, kami nyayogikeun suplai kakuatan saklar-voltase lega kalayan kamampuan anti gangguan anu kuat.

6. Nyiapkeun Kanggé Mangsa Kahareup

Upami anjeun kedah ningkatkeun ka lampu kaméra dina waktos payun, anjeun tiasa masihan terang ka kami sateuacanna, sareng kami bakal nyiapkeun embedding sateuacanna. Di pikahareupeun, anjeun ngan ukur peryogi cekelan nganggo kaméra internal.

Ceiling-Hospital-Medical-Light

7. Pilihan Asesoris Pilihan
Éta tiasa dilengkepan kaméra internal sareng monitor, témbok panel kontrol témbok, kadali jarak jauh sareng sistem cadangan batré.

Operating-Light-with-Wall-Control
LED-Operating-Light-With-Battery
Operating-Light-with-Remote-Control
Ceiling-LED-Hospital-Medical-Light

Parameters:

Modél

LED500

LED700

Inténsitas Cahya (lux)

40,000-120,000

60,000-160,000

Suhu Warna (K)

3500-5000K

3500-5000K

Indéks Rendering Warna (Ra)

85-95

85-95

Panas jeung Nisbah Cahaya (mW / m² · lux)

<3.6

<3.6

Jerona Cahaya (mm)

> 1400

> 1400

Diaméterna Lampu Spot (mm)

120-300

120-300

Kuantitas LED (pc)

54

120

LED Service Life (h)

> 50.000

> 50.000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami