Henteu tiasa Operasi Lampu siling dipasang dina RUANG ATAWA Ruangan anu Jangkungna Luhur?

Dina mangtaun-taun taun pangalaman penjualan sareng produksi, kami mendakan yén sababaraha konsumén bingung pisan nalika ngagaleuh lampu operasi.

Pikeun a lampu operasi siling, jangkungna pamasangan idéal na nyaéta 2,9 méter. Tapi di Jepang, Thailand, Ékuador, atanapi sababaraha nagara Afrika, bioskop operasina umumna langkung handap tina 2,9 méter jangkungna. Henteu tiasa aranjeunna masang lalangitlampu operasi?

Di dieu urang kedah ngapopulerkeun patarosan ngeunaan jangkungna instalasi, sareng urang kedah mastikeun sareng palanggan sateuacan nempatkeun pesen. Anu disebut jangkungna pamasangan, nyaéta jangkungna lantai, ngarujuk kana jangkungna tina lalang hiasan kana taneuh, sanés jangkungna tina hateupna kana taneuh. Tangtosna, masih aya sababaraha kamar operasi anu henteu ngagaduhan hiasan siling ieu. Pikeun jenis kamar operasi ieu, jangkungna instalasi na nyaéta jarak ti hateup ka taneuh.

Balik kana topik deui, naon jinis solusi anu urang gaduh salaku supplier cahaya operasional anu profesional kalayan 20 taun. Punten parios prosés penjualan antara kuring sareng palanggan Ékuador énggal.

Pelanggan nuju mésér lampu operasi LED dua sirah pikeun klinik hewan. Sateuacan nempatkeun pesenan, kuring peryogi anjeunna nyayogikeun jangkungna instalasi. Gambar di handap ieu nyaéta prosés pangukuran jangkungna anu anjeunna kirimkeun deui.

Can't a ceiling Operating Light be installed in a OR Room with Low Floor Height1

Tungtungna dikonfirmasi yén jangkungna lantai ngan ukur 2,6 méter, anu henteu minuhan sarat jangkungna standar 2,9 méter.
Saatos ngémutan jangkungna umum dokter sareng jangkungna angkat tina méja operasi, kami mutuskeun pikeun ngadopsi rencana pamasangan khusus.
Kami ngararancang deui anu gaduh lampu sareng ngadamel gambar pikeun konsumén pikeun mastikeun. Klién satuju kana rencana desain kami.
Saatos nampi barang-barang sareng nganggona salami waktos, palanggan na wareg pisan.

Veterinary Clinc Feedback1

 Teras, nalika ngadatangan kamar operasi anu anyar, sobat dokter na nyusun ulang LED anu dipimpin dua kali lampu operasi.

Good feedback1

Di dieu, kuring tulus nuhun ka dokter hewan anu ngabantosan ngarujuk kuring. Éta kedah janten produk anu dipercaya kami sareng jasa purna jual anu ati-ati parantos ngalih ka dokter.

Ngaliwatan kasus komunikasi ieu, kami terang yén ruang operasi kalayan jangkungna lantai 2.6m masih ngagaduhan kaayaan pikeun masang plafon lampu operasi.
Tapi aya sababaraha kasus deui, sapertos jangkungna ruang operasi ngan sakitar 2.4m, dina hal ieu, urang nyarankeun nasabah nganggo jinis témbok lampu operasi atanapi mobile lampu operasi.
Di handap ieu kami ogé gaduh gambar instalasi kanggo rujukan.

Ti jaman cahaya halogén OT kana lampu OT LED, perusahaan urang gaduh pangalaman ampir 20 taun dina desain, produksi sareng pamasangan lampu bedah di bumi sareng luar negeri.

Kituna, salaku nasabah, upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan lampu operasi, anjeun tiasa konsultasi kami dina halaman panilitian, kami senang pikeun méréskeunana.

Sanaos teu aya perjanjian, pangalaman komunikasi anu berharga ieu tiasa ngabantosan urang ngadamel rencana anu langkung saé dina prosés penjualan anu bakal datang.


Pos waktos: Dec-10-2020