Pesenan Perbaikan Belated pikeun Lampu Operasi

Nalika palanggan asing nyarios yén kuring henteu kantos mésér lampu operasi anjeun, naha kualitasna tiasa dipercaya? Atanapi anjeun jauh teuing ti kuring. Naon anu kuring kedah lakukeun upami aya masalah kualitas?

Sadaya penjualan, dina waktos ayeuna, bakal nyaritakeun yén produk kami pangsaéna. Tapi naha anjeun leres-leres percanten ka aranjeunna?

Salaku produsén profesional lampu operasi anu parantos kalibet pisan dina industri médis salami 20 taun, urang tiasa ngawartosan anjeun ku data pamuji pangguna anu ageung di bumi sareng di mancanagara, punten percanten ka kami.

Sababaraha bulan ka pengker, kami nampi email ti palanggan. Konsumén mésér lampu operasi LED kami di 2013. Ti saprak éta, teu aya paménta perbaikan.

Nanging, kusabab umur jasa dewan PCB mémang ngadeukeutan batas na, aranjeunna mutuskeun nyerat kami pikeun aksésoris anyar pikeun diropea.

Ti 2013 dugi ka 2020, kami parantos ngantosan mesen perbaikan ieu salami 7 taun.

A Belated Repair Order for Operating Light1

Kami resep pisan nampi email ieu. Baheula, urang salawasna taat kana garis kualitas sareng narékahan pikeun ngadamel produk anu saé kualitasna. Kami terus ngapdet struktur produk sareng desain tanpa ngalibatkeun perang harga. Ayeuna, produk kami parantos dianggo ku konsumén salami mangtaun-taun. Ayeuna palanggan masih ngagaleuh aksésoris sareng teras nganggona. Éta cekap pikeun ningali yén kegigihan urang pisan bermakna.

Di Cina, urang gaduh seueur nasabah anu percanten pisan kana kualitas urang. Saatos lampu operasi urang sepuh, nalika mésér lampu operasi anyar, aranjeunna tetep masihan prioritas pikeun mérek kami. Atanapi, nalika rumah sakit lami ngalih ka situs anu anyar, aranjeunna masih naros ka kami pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun nyabut lampu operasi anu lami sareng pasang deui di rumah sakit énggal.

Kami bersyukur pikeun pangrojong anu kuat pikeun pangguna ieu, sareng kami pasti bakal nangtang sumanget kerendahan haté, ngadangukeun ati-ati pikeun kabutuhan konsumén, teraskeun ningkatkeun produk, sareng tetep sesuai sareng jaman.


Pos waktos: Dec-10-2020